Nå skjer det stadig nye ting i valpekassa!
Alle har åpnet øynene og alle har fått hørsel. De stavrer seg rundt på fire ustødige bein – og er alltid sultne på mat. De veier nå rundt 1,5 kg – en formidabel økning på tre uker…..
To ganger ha været vært så stabilt at de har fått være ute. Vi har rigget opp en liten valpegård på gresset der de kan ligge i skyggen. Den første gangen var det litt skummelt både for mor og valpene, men både Tuva og Coira var med på å passe på at alt var trygt. Etter en stund tok valpene sjansen og krøp litt rundt og sjekket ut litt av det “store og uendelige grønne havet” av en gressplen……de beveget seg ca 50 cm unna!!!! før de stavret seg tilbake igjen.

Nå har de også fått smake litt vanlig mat, noe jeg tror var et greit tidspunkt å starte på. De spiser og søler, og etter hvert måltid blir det dessert med litt melk fra Saga.

De har også fått “slippe” ut fra valpekassen, og når været tillater det får de starte utforskningen av verandaen. Den er nå valpesikker, med gjerde rundt og ekstra trappetrinn ned til gressplenen – det blir spennende tider fremover……

Fast føde…..
Ute i det fri…..
Kjekt med litt trygghet – og litt melk!