Det er lenge siden jeg har skrevet noe her, så her er en liten oppsummering siden sist.

Valpene vokste seg store og fine. Siden vi hadde så fint vær i sommer fikk de være mye ute, noe de stortrivdes med…..
Etter hvert fikk vi besøk av alle valpefamiliene, og dagene var fylt med valper, besøk og stell og trening av våre voksne hunder.
Så i august var tiden inne for å ta farvel med alle valpene – og de har alle havnet i flotte familier.
Etter hvert som koronarestriksjonene ble lettere begynte behovet for plass i hundehotellet å øke. Masse fine hunder har vært innom, noen små og søte, andre store og tøffe, noen stille og beskjedne, andre store i kjeften og meget lydhøre….
Våre egne hunder har hatt en hektisk sommer med valpene – tror de satte stor pris på at de forsvant – og at roen senket seg i heimen!
Saga var en meget god mor – samvittighetsfull og passe oppdragende….De andre to hjalp til som gode støttespillere. Den eneste som overså valpene så godt hun kunne var Emma! Hun syntes de var en “pain in the ass”, særlig når de overtok sengen hennes, eller prøvde å forstyrre henne når hun spiste mat!
Tuva er blitt trent gjennom sommeren. Vi har deltatt på to brukshundkonkurranser i år. Begge gangene var det varmt og vindstille, så iver og glød i feltet var helt fraværende…men på lydighetsbanen gjorde hun det brukbart, så på siste konkurranse var vi bare ett poeng fra å rykke opp til øverste klasse.
Vi er påmeldt ny konkurranse om et par uker – så da får vi se om resultatet blir bedre…
Nå venter vi på at Coira skal få løpetid, jeg tror det skjer i des/jan – så da får vi satse på at det blir paring og et vellykket resultat. Det ser vi frem til.

Saga og valpen Echo – som har vært på besøk her…
Tuva
Emma!