Mandag fødte Revulens Coira valper. Resultatet ble 9 valper, 6 hannhunder og 3 tisper.
Det ble en ganske langdryg affære. Coira begynte å pese natt til mandag og var veldig urolig – typiske tegn på at noe var på gang!
Så på formiddagen var veene igang og den første gutten kom skliende ut…. Deretter ble de neste fem hannhundene født med ujevne mellomrom. Så endelig poppet det ut en tispe. Deretter var det en lang stund uten noen flere før det kom en valp til, enda en tispe, men denne gangen uten fosterhinne. Den var slapp og uinteressert – og det var ganske hektisk en periode. Hun drakk heldigvis litt melk etterhvert, men var mest interessert i å sove. Sent på kvelden kom den siste tispen og så var det heldigvis slutt. 9 valper er mer enn nok!

Etterhvert var vi nødt til å gi den slappe tispen tilskudd av melk og litt glukose, og det gjorde vi hver 2.time i ett døgn. Hun lå også godt og varmt midt inne i haugen av valper….Så plutselig hadde hun samlet nok krefter til å begynne å suge melk selv, så nå er vi ganske optimistiske på hennes vegne – hun virker som en skikkelig fighter!

Coira er den perfekte mor, steller valpene etter alle kunstens regler, nekter å la de ande hundene nærme seg døren til valperommet, slev om de holder på å sprekke av nysgjerrighet…
Hun har knapt nok tid til å bli med ut for å tisse!
Nå krysser vi fingrene for den lille valpen, og gleder oss til å se alle sammen vokse og utvikle seg…

“Skulle gjerne vært en tur inne på valperommet og hilst på valpene….”!