I januar fikk Coira løpetid, omtrent samtidig med de andre hundene – så i noen uker var det ganske livlig her!
Charlie – og hans eiere hadde ventet tålmodig på at Coira skulle bli klar….
Da tiden var inne satte vi oss i bilen og kjørte for å møte Charlie. Møtet ble ikke så hjertelig som vi håpet på, Coira synes at Charlie var noe “uhøflig”, og litt mer turbo-type enn det hun satte pris på,,,,, – så etter å ha prøvd de fleste triks i boken bestemte vi oss for å prøve igjen dagen etter. Jeg og Coira dro til Bærum for å overnatte hos en venn – og dermed kunne Coira få en rolig natt til å tenke seg om!
Neste morgen fant jeg ut at det var lite vits i å prøve igjen, så etter å ha konferert med andre oppdrettere og dyrlegen fant jeg ut at vi kunne prøve inseminering. Noen ganger har man superflaks, og vi kunne komme og få hjelp hos en av norges beste på inseminering, Ragnar Thomassen, Reprohund – han var behjelpelig selv om det var på en lørdag.
Dermed ble Charlie fraktet til Oslo, og vi møttes på klinikken. Der ble alt ordnet med kyndig hånd – og så var det bare å vente og håpe det beste .
På mandag var vi hos dyrlegen og tok ultralyd. Der så vi minst 5 valper, så nå er det bare å krysse fingrene for en vellykket fødsel!
Vi forventer fødsel rundt 23 mars……