Fia, datteren til Ida er hos oss på langtidsopphold, siden hennes “far” er i ferd med å operere begge knærne. Tuva og Fia er gode venner. De er jo nære i alder, (Tuva er 8 mnd, og Fia er 13 mnd) og har mye glede av hverandre. De kan holde på i timesvis ute med leking og utforskingav nærmiljøet! Ida holder seg litt for seg selv, men både Fia og Tuva anser Ida som den store lederen – og finner hun på noe er de raske til å følge etter.

På søndag, 2 mars, fikk vi nytt besøk. Da kom Børre på besøk og skal være her i 1 1/2 uke siden hans “mor og far” er på reise. Børre er en av Ida sine valper, og bror til Fia. De har ikke sett hverandre på mange måneder, men gjensynsgleden var stor – og etter kort tid var de perlevenner. Tuva føler seg nesten litt utenfor – og vier oss desto mer oppmerksomhet!

I går fikk Ida løpetid, så nå må vi være litt ekstra oppmerksomme siden vi har hannhund-besøk. Hun har på seg spesialtruse med bind inne for å unngå blodskvetting overalt – og det gir en liten ekstra beskyttelse også. Siden hun er så i starten av løpetiden har ikke Børre vist noen stor interesse ennå – det blir spennende å følge med om det kommer til å endre seg utover i oppholdet……

I dag har vi tatt full overhaling på alle klør. Børre og Fia har lyse klør, og dermed er de enkle å klippe, mens Ida og Tuva har svarte klør og der må jeg være litt mer påpasselig slik at jeg ikke klipper for langt.


På bildet, fra venstre; Ida, Tuva, Børre og Fia