6. september deltok vi på European Dog Show (EDS) med Tuva. For første gang var vi med på en utstilling der det også var andre Barbet som deltok, alle fra andre land. Tuva var den eneste norsk hunden som deltok, og hun var også den eneste unghunden i tispeklassen.
Det gikk bra. Hun fikk exc. av den nederlandske dommeren, som i manges øyne ble ansett som ganske streng. Da vi gikk videre og konkurrerte mot tisper i åpen klasse fikk hun utdelt reserve cert. Det er vi veldig glade for. I tillegg ble hun european junior winner 2015. En god dag for Tuva og meg!!

Nå har hun fått et lite og et stort cert i tillegg til res. certet. Dermed må vi vente til hun er fylt 24 mnd før hun forhåpentligvis kan få et nytt cert og dermed bli norsk utst. champion.

Dermed har vi avsluttet utstillingssesongen for Tuva sin del, og vi kunne ta fram skas og maskin og klippe henne helt ned. Tror hun ble fornøyd med å bli kvitt all pelsen….Ennå er det en stund før vinteren kommer, og dermed vil det vokse litt lengre før kulden setter inn…….

Fine resultater på European Dog Show

Halvveis nedklippet…..

Sluttresultatet!