I dag var vi hos veterinæren og fikk bekreftet via ultralyd at Ida er drektig. Hun så ikke så mange valper på skjermen, men vi får håpe at det er et passelig antall og av begge kjønn!

Faren er en italiensk hannhund som bor i Sverige. Han heter Pier til daglig, men på stamtavlen står det Il Granaio dei Malatesa Piersecondo. Han er født i 2011, har A-hofter, 46 cm høy og er en ganske spe, men muskuløs herremann. Gemyttet er førsteklasses, veldig sosial, rolig og hyggelig. Han bor på en gård, og er vant til å takle det meste.
Mer opplysninger om parringen står også på hjemmesiden under valper.

Vi kan merke at Ida er drektig. Hun har forandret seg en del i oppførsel, blitt mer “pratsom”, krever mer oppmerksomhet, og holder seg veldig i nærheten på tur. Det mest påtagelige er at matlysten er borte – og det er overhode ikke likt Ida, hun elsker mat!! Hun er ikke mager i utgangspunktet så vi er ikke så bekymret for matlysten ennå. Den kommer nok tilbake snart, og i mellomtiden gjør det ingen ting om hun mister noen gram kroppsvekt! Det er absolutt ingen fordel å være for tykk ved fødselen. Nå får vi bare passe på at hun får nok trim de neste ukene slik at hun er i god form før fødsel.
Vi regner med at den skjer rundt 17-18 november.

Pier – faren til de kommende valpene……