Ja, nå er det bare i overkant av en uke til Ida skal føde. Vi gleder oss masse, og er spente på hvor mange valper det blir, og kjønnsfordelingen. Vi har hatt en rekke henvendelser på valpeinteresserte, og vi har også hatt gleden av å ha flere på besøk her. Det liker vi.

Ida begynner å bli ganske stor nå. Hun blir gjerne med på tur, men gir klar tilbakemelding når hun synes at turen er lang nok – og det er på tide å returnere hjem! Hun vil også gjerne unngå å hoppe inn i bagasjerommet og hundeburet i bilen, så nå løfter vi henne pent og pyntelig inn. Det er bra hun er påpasselig!

Hun synes fortsatt det er gøy å drive med lydighetstrening, så vi trener litt med jevne mellomrom. Hun har også vært med på sine ukentlige besøk på sykehjem for demente, og legger seg gjerne på ryggen for å bli klappet på sin stadig mer svulmende buk! Til stor glede for beboerne på sykehjemmet…..
Nå skal hun få en pause derfra, og jeg vil prøve å teste ut om Tuva kan bli med på besøkene i perioden som Ida må være hjemme.

I løpet av neste uke skal valpekassen frem og vaskes og fikses så den er klar til bruk. Aviser er tatt vare på, og gamle laken og håndklær skal hentes frem fra loftet. Da bør det meste være klart, og det eneste vi kan gjøre er å krysse fingerene for at alt går smertefritt!