Tiden flyr, og i dag er valpene en uke gamle. I den forbindelse har vi veid alle sammen, og det ser ut til at Ida har nok melk. Da de ble født veide de i gjennomsnitt ca 350 gr. Den tyngste veide 388 gr, og den letteste veide 316 gram. I dag har alle omtrent doblet fødselsvekten, og valpen som veide 316 gram veier nå over 700 gram!
Alle har det bra. Det er interessant å sitte og studere valpene, selv nå når de er så små og ikke gjør stort annet enn å spise og sove. En av tispene f.eks, er en skikkelig hissigpropp, og gir klart og høylytt beskjed hvis det er noe hun er misfornøyd med – som ikke å få tilgang til en “tappestasjon” når hun er sulten!!

Ida er fortsatt en tålmodig og snill mor som passer godt på alle sammen. Hun har satt Tuva på plass en gang da hun syntes at Tuva var litt for nærgående, men nå ser det ut til at hun synes det er greit med litt selskap mens hun ligger i timesvis i valpekassen med valper sugd fast i puppene…….

Hun har også dristet seg til et par turer i skogen, jeg tror hun har godt av litt bevegelse og en pause fra valpene…..

Her er noen flere bilder;