Lørdag var valpene fire uker gamle, det vil si at vi nå er halvveis før de første valpene flytter til nye hjem. Tiden går fort, og utviklingen på valpene går ennå fortere.

Som vanlig på lørdager var det veiing av valpene. Fire valper veide godt over to kg, mens to stykker henger litt etter i vektutviklingen. Hovedårsaken er nok at de er litt tregere med å spise vanlig mat, så nå passer vi ekstra godt på at de får i seg nok næring. Ellers er alle sammen kvikke og raske.

Tennene er i ferd med å komme, så nå er det ikke fullt så morsomt når de begynner å bite i fingrene våre, eller i sokkene – det merkes!!

I løpet av helgen hadde vi flere besøk. Først hadde vi fredagsbesøk av en av de nye valpefamiliene. Fra fredag til lørdag kom barn og barnebarn. Stor stas for voksne og barn – og jeg tror også valpene satte pris på all oppmerksomheten!
Søndag kom en ny valpefamilie for å ta en titt på “søtnosene”….

Det er vesentlig mer aktivitet for tiden, og store deler av dagen er de ute på kjøkken/spisestue – området. De spinner rundt, lukter, leker, slåss litt med hverandre, tisser, skiter – og i løpet av et kort sekund kan alle falle om og ta seg en liten høneblund.

Tuva sliter litt nå. Hun veksler mellom å bli usikker på hva hun skal gjøre når fire valper “angriper” fra alle kanter – da rømmer hun gjerne litt unna. Hvis derimot en av valpene “byr opp” til lek, leker hun som om de var eldre valper og blir derfor litt voldsom i bevegelsene. Da trekker valpen seg unna……Ikke enkelt for en hund som selv bare er knappe 1 1/2 år! Men stort sett så velger hun å gi dem rørende oppmerksomhet med slikking og kos, og gjør så godt hun kan for ikke å tråkke på dem når de løper omkring!!

Enn så lenge er valpene mentalt ganske like, Ingen skiller seg veldig ut verken i den ene eller den andre retningen. Det skal bli spennende å følge utviklingen fremover.

Samme valp, samme veiebolle – med tre ukers mellomrom. Gir et lite inntrykk av hvor mye de har vokst!

Besøk av barnebarn………

Kos og oppmerksomhet……

“Nå er det kanskje på tide med en høneblund”………