Nå har valpene blitt over 5 uker gamle. Igjen har vi hatt veiing som viser at alle valpene legger på seg slik de skal. Tennene vokser, og nå begynner hjørnetennene/”hoggtennene” å bli riktig så skarpe – og det merkes godt når de biter oss i fingrene…..
Ingen av valpene har så langt utmerket seg i noen som helst retning, de er ganske like i lynne så langt. Eneste jeg ser er at tispene har en tendens til å holde sammen – “girlpower”!
Alle er glad i kos og lek, og Tuva er fortsatt like snill og grei mot dem. Ida begynner å bli litt lei alt maset, og plages nok litt av at valpene nå begynner å få tenner. Det er ikke alltid de tar like mye hensyn til “mor” når de suger melk……

På søndag var det mildt med over 8 varmegrader ute. Dermed åpnet vi verandadøren slik at de kunne ta sin første tur ut i friluft. Det var ganske skummelt, eneste trøsten var at Ida var ute samtidig……..

I dag fikk de seg en ny tur ut, og denne gangen beveget de seg rundt i en litt større omkrets, men den sure vinden gjorde at de raskt ville inn igjen!

Igjen har vi hatt besøk av valpekjøpere som forståelig nok er spente på hvilken valp som vil havne hos dem. Det vil nok falle på plass i løpet av romjulen…

Nå gleder vi oss til jul. Vi skal ha besøk stort sett hele julen og nyttåret, så valpene får rikelig med sosial kontakt med store og små. I tillegg kommer en halvbror fra første kullet til Ida på besøk – det blir nok mest spennende for “Børre”, halvbroren!!

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god og trivelig julefeiring, og så vil vi komme med en liten romjulsoppdatering etter hvert som ribbe og akevitt har blitt fortært!

Perlevenner…..
Litt lei av valpene……Kosestund….“Dette ser da jammen litt skummelt ut….”“Det er godt vi har mor til å passe på”

Man har ikke mer moro enn det man lager selv!Riktig god jul fra Ida og TuvaOg riktig god jul fra valpene – her representert ved en av tispene (den eneste som satt stille nok til at vi fikk tatt et skikkelig bilde!!)