Den siste uken før valpene skulle reise var skikkelig travel. Alle som har hatt valpekull vet hvor mye energi og oppfinnsomhet valpene har når de nærmer seg åtte uker!!
Noen dager før første avhenting varmet vi opp bilen (det var minus 20 grader ute), hentet frem et stort bur, og stappet alle sammen inn i bilen. Det var på tide med et besøk hos dyrlegen!
Vi var forberedt på et skikkelig hylekor, men det gikk forbausende mye bedre enn vi trodde. Stort sett var det bare en valp som holdt litt leven mens resten tok livet med ro. Inne hos dyrlegen var alle ivrige og nysgjerrige på hva som foregikk, og når de fikk ekstra godbiter mens chipmerket ble satt, gikk det hele uten noen problemer. Dermed var alle valpene vaksinert, undersøkt og chipmerket!

Valpene var nødt til å bli en kort stund i buret i bilen mens vi gjorde noen innkjøp. Det var helt greit – bilen sto jo i ro!! Da vi kjørte de 20 minuttene det tok å komme hjem var det igjen en av valpene som synes veien og lydene var litt for skummel og pep hele veien…..

Vel hjemme var alle valpene slitne etter så mange inntrykk, og de sov i mange timer.

Så var tiden inne for besøk av de første, spente valpekjøperne. Det var Hanne og Jørn fra Høybråten i Oslo. De skulle hente Revulens Balder, som nå har fått sitt nye navn Ludvig.
Dagen etter avhenting fikk vi vår første rapport som fortalte at Ludvig hadde pepet bittelitt i det de dro herfra, og så hadde han sovnet på Sofie, datterens fang! Etter kort tid i nytt hjem hadde han funnet seg godt til rette!

Idet Ludvig var på vei ut døren var neste valpefamilie på vei inn!
Det var Ellen og Terje som bor på Raufoss, Gjøvik. De skulle hente Revulens Bris, som skal hete Pia til daglig.
Ellen og Terje har en 10 år gammel boksertispe fra før som heter Bonni. Første rapport fra Ellen fortalte at Bonni og Pia ble perlevenner med en gang, og at Pia hadde fått lov til å sove tett sammen med dem den første natten – heldiggris!

Lørdagvar det Sissel og Christian som skulle hente Revulens Birk. Sissel og Christian bor på Snarøya i Oslo.

De har bestemt å beholde navnet Birk på valpen. De første tilbakemeldingene fra Sissel er positive, turen hjem gikk fint, og Birk har virkelig slått seg til ro i sitt nye hjem.

De siste som skulle hente valp kom litt senere på lørdag. Det var Enrico og Martin som bor i Sarpsborg. De skulle hente Revulens Barko, som skal hete Django til daglig.
Enrico har sendt flere “rapporter” allerede, og Django har allerede funnet seg godt til rette i sitt nye hjem, og er godt i gang med å lære både sitt og dekk!

Vi gleder oss til å følge alle valpene og deres nye eiere fremover.

Vi har fortsatt to valper igjen her hjemme, en tispe og en hannhund. Hannen skal til Bodø i neste uke, og tispen skal bo her hos oss tre uker til før hun skal flytte til Hamar.
De er to viltre valper som koser seg med “tante” Tuva. Tuva har lang pels på begge ørene, og det morsomste valpene vet er å bite seg fast i pelsen og dra så godt de klarer…….det er bra at Tuva er så snill og tålmodig som hun er! Begge valpene drikker så mye melk av Ida som de klarer. Ida finner seg i det et par ganger om dagen, men ellers jobber hun hardt med å avvenne dem. Hun er mektig irritert over valpene i perioder, mens andre ganger koser hun med dem og kan til og med finne på å leke litt med dem også.
Vi merker stor forskjell på å ha seks viltre valper kontra to, og det er en stor fordel! Valpene som er igjen trenger jo nå opplæring og nye impulser. De har bl. a vært med på kjøretur til Elverum, vært med på besøk sammen med Ida til vår besøksvenn (Røde Kors) og vi er også godt i gang med jobben med å få dem stuerene……