Mandag morgen var vi atter hos veterinæren og fikk tatt en ny blodprøve. Denne gangen var den steget noe, men fortsatt for lavt til at det var noen eggløsning på gang. Vi fikk beskjed om å komme tilbake på onsdag…..I mellomtiden gikk vi på turer i skogen og koste oss. Onsdag – ny test, denne gangen med høyere tall og vi regnet med at det kunne bli paring på torsdag.
For å være på den aller tryggeste siden tok vi en ny test torsdag morgen, og da var tallet så høyt at det var bare å ringe Jos, og få ham og Ollie til å komme så fort som mulig.
Jos hadde bestilt hjelp fra en såkalt “dekmeester” som tok på seg oppgaven i å bistå som støtte og medhjelper under akten.
Dekmeesteren fortale at han hadde drevet med paring i 35 år, de siste 8 årene som profesjonell. Det kom folk fra alle land i Europa for å få hans assistanse!

Ollie har vært med på bedekning 4 ganger tidligere, så han var ganske dreven! Han beilet Tuva svært så elegant, noe Tuva fant uimotståelig og lot seg villig undersøkes både foran og bak!!smiley

Etter en runde med kurtise bar det inn på “handlingsrommet” der dekmeesteren hadde alt klart. Så etter kort tid var Ollie på plass – og ting gikk som de skulle.

Etter endt økt ble det tid for litt prat for oss mennesker, og litt tid for hundene å hygge seg sammen.

I morgen skal vi gjenta den samme prosedyren – og så får vi bare vente og se hva som blir resultatet om et par måneder……

Ollie og eierne Jos, sammen med dekmeester TonOllie – her får han øye på TuvaOg her skjønner han hva som skal skje……Tuva var svært så villig til å la seg “undersøkes”Godt i gang med sakene…..Ollie – fornøyd med innsatsen….