Andre paring ble gjennomført omtrent som den første, men denne gangen gav Ollie seg litt ekstra god tid! Det koselige var at det virket som om Ollie og Tuva likte hverandre, og Jos, Ollies eier kunne bekrefte at Ollie var mye mer interessert i Tuva enn i tidligere “damer” han har truffet!smiley

Så var vår viktigste oppgave på bobilturen gjennomført og vi kunne sette kursen hjemover. På veien tok vi en stopp hos Jill og Lasse, Åbyfjordens kennel. Det er alltid hyggelig å komme dit på besøk, og denne gangen var det ekstra koselig.
Evita (en av Åbyfjordens 3 barbeter) hadde fått 9 valper som nå var litt over 3 uker gamle – og en av tispene der vil havne her hos oss!
Det gleder vi oss veldig til.
Det var jo alt for tidlig å se hvilken valp som vil havne her, men hvis vi får en valp som er like fin som Tuva, og med masse energi og arbeidsvilje så skal vi være meget fornøyd!
Det var ikke planlagt at vi skulle få en valp kort tid før et evnt eget kull, men noen ganger kan det skje. Tuva var jo, som alle vet, alt for treg med å få løpetid, mens Evita fikk løpetid alt for tidlig, og dermed fikk hun valper over et halvt år før den opprinnelige planen.

Det er nå straks 3 uker siden paring, og jeg synes jeg ser små tegn på at noe er på gang. Pattene hennes har utviklet seg, og hun er mye mer kosete og rolig enn vanlig. Neste uke tar vi oss en tur til dyrlegen for en ultralyd – da bør vi få bekreftelse på om hun er drektig eller ikke……..Jill, og noen av hundeneEn av disse kommer snart hit…..Fire barbeter, en havanais, en lagotto, en pumi og en kromfortlender samlet!