I dag har vi vært hos dyrlegen for å ta ultralyd. Det ble gode nyheter. Dyrlegen mente hun kunne se 6 valper på skjermen……Tuva fikk ros for å være en rolig og flink hund. Ofte peser de så mye at det er vanskelig å se noe, men Tuva stod som en saltstøtte, og lot seg ikke bry med at det skjedde noe under buken hennessmiley
Hun har ikke noe særlig matlyst for tiden enda vi frister med den ene godbiten etter den andre, men vi får håpe det bedrer seg. Hun er frisk og rask og vil gjerne bli med på alt som skjer……men etterhvert vil vi droppe en del øvelser som å hoppe over hinder, krype osv.
Nå starter vi forberedelsene til valping. Det må ryddes plass i rommet som skal bli valperom, og en ny valpekasse må konstrueres. Den gamle til Ida blir alt for liten…

I går var jeg også på besøk hos Tuvas oppdretter Jill og tittet på valpekullet der. Det er 5 hanner og 4 tisper. Etter litt konsultering med Jill og titt på valpene plukket vi ut 2 stk som vi testet ytterligere for å se om vi kunne finne den jeg skal overta. En slik uttesting er jo ingen fasit, det er jo så mye som spiller inn, alt fra dagsform til at de er så unge ennå, men til slutt plukket vi ut den jeg fikk den beste “godfølelsen” for.
Det var vanskelig, for alle valpene var flotte, og jevne. Det skal bli spennende å se hvordan de utvikler seg videre. Kanskje vil vi treffe de fleste igjen. To hannhunder fra samme kull havner i Norge, så de får vi nok jobbe litt for å treffe innimellom.
Ha en fin helg