I går kom vi hjem etter å ha vært på tur for å hente Saga (Åbyfjordens Gilda). Vi reiste nedover på tirsdag, avleverte Emma og Ida hos en god venn av oss og så dro vi til Åbyfjorden. Der ble vi godt mottatt (som alltid) av Jill og Lasse, samt 13 andre hunder…smiley – og en av dem var Gilda/Saga…..
Vi hadde en veldig hyggelig kveld sammen med vertskapet og alle hundene og neste formiddag satte vi oss i bilen for å reise tilbake til Oslo. Turen gikk fint, litt piping i starten, men etter at hun fant seg en god plass i baksetet klemt mellom noen bager sovnet hun og sov godt helt til vi var et lite stykke inn i Norge.
Da tok vi en tisse,- og matpause.
Så var det stille og rolig helt til vi kom frem til Oslo. Ida og Emma var mest opptatt av å sjekke ut Tuva, og finne ut hva hun hadde bedrevet det siste døgnet – Saga ble i all hovedsak oversett!
Vi tok med oss alle hundene og dro på en tur. Saga fikk være med, hun trengte nok å få strekt litt på beina hun også.
Hun fikk vandre litt, snuse litt og så ble hun båret i lange strekninger før hun fikk gå litt igjen. Hun lærte f.eks veldig fort at fersk hestebæsj ikke smakte så veldig godt – og at hun ikke ble populær om hun tok en jafs heller….
Små valper er jo så søte og tillitsfulle – når hun ble satt ned på bakken fulgte hun bare med oss som en naturlig del av flokken. Hun var også overlykkelig når vi satte oss på huk og kallet på henne – full fart for å komme inn for litt ros og kos!
Den første natten (i Oslo) tilbrakte hun i sengen sammen med Svein Erik og meg. Hun la seg ned og sov i nesten 9 timer før vi stod opp for frokost og tissing – ikke en lyd i løpet av natten.
I går reiste vi hjem. Dessverre regnet det tett så det ble bare små tisseturer ute. Inne har hun brukt tiden på å bli kjent. Hun prøver stadig vekk å få litt respons fra de andre hundene, men de bryr seg ikke så mye – ennå. Det forandrer seg nok etterhvert som Saga blir litt eldre – og de innser at hun er her for å bli!!
I natt har hun også fått sove sammen med oss – like stille og fredelig.

Tuva er blitt enda større bare på noen få dager….Hun spiser godt, og nå har vi begynt å gi henne flere måltider pr dag…..Vi har også begynt å forberede valperommet slik at det skal være klart i god tid før forventet valping…….
Saga…..Hjemme hos Jill og Lasse -før avreise. Bildet er tatt av LasseBildet er tatt av LasseSaga – bildet er tatt av LasseJill og Lasse – flinke oppdrettere, og gode venner!