Tiden går utrolig fort når man har det gøy – og mange hunder! De tre små valpene har skutt i været og veier snart 10 kg….De har vært hos dyrlegen og fått vaksiner, og Viima har også fått sin rabiesvaksine så nå er det bare tiden det står på før hun kan komme inn i Finland og møte sin nye familie.
Embla har også reist til min navnesøster Berit, og tilbakemeldingene der er at Embla trives som en fisk i vannet og taklet overgangen fra vår store flokk til å bli midtpunktet i tilværelsen på en utmerket måte!!
Her har vi hatt det friskt og kaldt de siste ukene med mange dager mellom minus 15 og 20 grader – det er nesten sånn at når det bare er minus 4 grader så føler vi det nesten plagsomt varmt, hahaa!
Hundene koser seg ute, og det virker ikke som om kulden er noe å bry seg om!

Nå er vi snart klare for julehøytiden, det meste er gjort her hjemme, det som gjenstår er julevasken på alle de små søte….6 runder i dusjen skulle føre til at jeg også er ganske juledusjet og ren til jul!

Ønsker alle sammen en riktig God Jul, en fredelig Nyttårsfeiring og et Godt Nytt år !

Time flies when you have fun – and a lot of dogs!
The 3 puppies grows, and are now close to 10 kg. They have been to the vet for their 12-weeks vaccine, and Viima has also had her rabiesvaccine, so in a few weeks she is ready to leave for Finland and her new familiy.
Embla has left to my namesister Berit, and the report is that she enjoys her new life!
Now we are ready for Christmas, most work here is done, but tomorrow all the dogs are going to have their Christmaswash in the shower – six times for me in the shower should meen that I also will be ready for celebration!!!

Merry Christmas and a Happy New Year