Vi har vært hos dyrlegen og sjekket progesteronnivået hos Tuva, og i helgen var tiden inne for paring. Vi dro sørover til Bærum (veldig mye kortere reiseveg enn de to gangene vi har reist til Nederland!) og der møtte vi Pascal og hans familie.
Dette er første gang Pascal er brukt til paring, og det er alltid et spenningsmoment rundt det, men Pascal oppførte seg som en gentleman, og skjønte straks hva som var forventet! Tuva var også velvillig innstilt….
Pascal og Tuva har truffet hverandre et par ganger tidligere, og jeg tror det er en positiv ting. De har hele tiden hatt en god tone, og det har sett ut til at de har likt hverandre.

Nå er det bare å krysse fingerene for et positivt resultat. I romjulen blir det en tur til dyrlegen og ta ultralyd for å se om vi kan se noen valper der. Går alt bra vil valpene bli født i månedsskiftet januar/februar……