Alle de 5 valpene er nå vel plassert i hvert sitt nye hjem. De vokser og trives – og det ser ut til at alle familiene også er fornøyde med sine nye familiemedlemmer….
Coira var nok både lettet og glad for at de reiste, og hverdagen kom tilbake i vanlige rutiner igjen. Hun har utviklet seg etter at hun ble mor, mer selvstendig og tar mer ansvar i gruppen.

Ellers i høst har Saga vært på utstilling der hun fikk strålende kritikk og ble BIR og Norsk Vinner -20. Hun fikk også sitt 3. CERT, og dermed er hun nå Norsk Utstillingschampion.

Tuva har deltatt på sporkonkurranse. Hun har vært i klasse C (nest laveste) i lang tid, delvis fordi vi ikke har fått alt til å fungere samtidig og delvis fordi vi har hatt mange treningsavbrudd pga løpetid, paringer og hennes ene valpefødsel. I fjor høst fikk vi opprykk til klasse B. Det er mye nytt å lære på lydighetsfronten, så vi har brukt god tid på innlæringen. Nå i høst deltok vi på kombinert offisiell konkurranse, og klubbkonkurranse – der fikk vi igjen opprykk til B, og ble klubbmester i vår klasse.
Målet nå er i konkurrere i klasse B til våren.

Nå koser vi oss med trening av hundene – og tar oss av de gjestene som kommer innom hotellet på besøk. Det er ikke “stinn brakke” på grunn av korona, og få som er på reise, men noen har vi innom og det er veldig hyggelig.