Høsten har vært rolig etter at valpene reiste herfra. Tilbakemeldingene fra de nye valpeeierne er at alt går bra, og alle trives godt. Det er jo betryggende og hyggelig å høre for oss!

Tuva og jeg trener på de nye øvelsene vi trenger i lydighet nå da vi skal opp i neste klasse. Det er morsomt, men noen ganger litt utfordrende. Sakte, men sikkert jobber vi med å sy øvelsene sammen. Til våren er målet å starte i et par konkurranser.
Ellers jobber vi med å finne egnet hannhund til Saga. Vi fant et par gode hannhunder i Nederland, men det er umulig å reise nedover i EU i disse koronatider, så dermed har vi ikke så mange valg. Ikke er det enkelt å reise inn i Sverige heller, og der er det heller ikke så mange hannhunder som ikke er litt for nært beslektet…….
Siden det er Saga sin første paring ønsker vi heller ikke å benytte inseminering, men være sikre på at hun kan få valper på naturlig måte.
Så konklusjonen, etter mye frem og tilbake er at vi benytter Pascal en gang til. Innavlsgraden er lav, 0,78%, og begge to er trivelige representanter for rasen!
Hvis alt går etter planen får Saga løpetid før påske – og så er det bare å krysse fingrene for et positivt resultat…..