14 juni ble det født 3 tisper og 5 hannhunder her hos oss. Fødselen startet kl 02 om natten og var over på morgenkvisten. Alt gikk greit for seg. Valp nr 3 var litt større enn gjennomsnittet så den lot vente på seg, men etter en tur ut i hagen for en tissepause og litt nedkjøling av en lettere stresset Saga så ble den presset ut!!

Innen valp nr 8 var ankommet ble det mere ro, og Saga hadde skjønt hva det hele dreiet seg om. Morsinstinktet var på plass, og valpene ble pusset og stelt, og juret var fylt med melk.
To av valpene er brune og resten svarte – der noen har varierende flekker med hvitt på brystet.
Sent på kvelden ankom det en valp til – denne var dessverre død, men det er noe som kan skje – selv om det er sørgelig.
Nå har det gått noen dager og valpenes hverdag er sove, spise, pipe litt, sove, spise, sove, spise……Sagas oppgave er å passe på, gi dem mat, pusse og stelle dem, mens min oppgave er å passe på at Saga har det bra, valpene har det bra – og at Saga spiser og drikker nok!

Vi har hatt overveldende interesse for valpene, men nå er listen full, og i løpet av helgen vil vi ta beslutningen om hvor valpene vil få sine fremtidige hjem.